Úvod » Program

Courage - Elaine Antonio Bordeaux

Od: Sobota 05. října 2024 09:00
Do: Čtvrtek 31. října 2024 17:00

Hrad Litoměřice

Výstava

Zveme Vás na výstavu "Odvaha" uznávané filipínské umělkyně Elaine Antonio Bordeaux žijící v Coloradu. Tato podmanivá výstava, která se bude konat od 5. do 31. října, slibuje, že návštěvníky ponoří do světa umělecké brilantnosti a oslaví nezdolného ducha a odolnost odvážných a ikonických lidí, jako jsou Apo Whang Od, Lapulapu, Dr. Jose Rizal a Magdalena Leones.

Elaine Antonio Bordeaux, vizionářská sochařka známá svými evokativními a podnětnými výtvory, přináší  uměleckou kolekci, která se noří do tématu odvahy - ctnosti hluboce zakořeněné ve filipínské kultuře. Její mistrovské používání formy a symboliky slouží jako silný příběh, který shrnuje příběhy o odvaze, síle a triumfu, které rezonují ve filipínské diaspoře.

Výstava "Odvaha" je důkazem mnohostranného talentu Elaine Antonio Bordeaux, jejíž práce získala uznání jak na národní, tak na mezinárodní úrovni. V roce 2023 její samostatná výstava "Odvaha" úspěšně oslovila města Barcelona a Madrid.

Elaine Antonio Bordeaux je významná filipínská sochařka proslulá svými působivými a emotivními díly, která zkoumají témata identity, odolnosti a kulturního dědictví. S působivým portfoliem, které zahrnuje výstavy po celém světě, Elaine nepřestává uchvacovat publikum svým jedinečným uměleckým projevem. Elaine je prezidentkou/výkonnou ředitelkou nadace Dr. Jose Rizal Legacy International Foundation, neziskové organizace se sídlem v USA, jejímž posláním je propagovat filipínskou historii, kulturu a umění.

Aktuálně v  MKZ Litoměřice

07. 03. - 30. 04.

České středohoří

Ludmila Hájková - výstava fotografií

Vstupné: Zdarma

03. 04. - 30. 04.

František Černý - Pozdní sběr

Výstava obrazů

Sobota 27. 04. 13:00

Zahájení turistické sezony 2024

Registrace na výletní loď Florentina

Vstupné: Zdarma

Celý program

Ewa Farna - zvýhodněné vstupné na koncert!

Kupte si vstupenky za zvýhodněnou cenu přímo zde.

Předprodej