Úvod » Program

Techtle Mechtle - Bibione

Čtvrtek 13. června 2024 19:30

Vstupné: od 490 Kč

Velký sál

Nejúspěšnější česká kabaretní show

Hlídat tuto akci

Nejúspěšnější česká travesti show TECHTLE MECHTLE přiváží novou divadelní show ALL INCLUSIVE BIBIONE. Těšit se na ni můžete 13. června v 19.30 hodin v Domě kultury. 

Techtle Mechtle revue je v současné době nejúspěšnější česká show na poli divadelní scény. V podání Techtle Mechtle se totiž vždy jedná o propracované divadelní představení s výpravnou scénou, více jak 80 kostýmy a dějovou linkou. Všechna představení jsou jednou velkou komedií, a to od začátku až do konce. Má to jen jeden háček - všechny role, a to včetně těch dámských, tu hrají pouze muži a ti jsou navíc k nerozeznání od skutečných žen. Pánové Lukáš, Martin, Nikolas a Saša společně s tanečníky Štěpánem, Jarkem, Sayem a Danem pro Vás tentokrát připravili další nadupanou show.

Jak už samotný název "All inclusive Bibione" napovídá, představení bude nabité letní atmosférou, sluncem, mořem a hlavně - pořádnou dávkou českého humoru. Co všechno se může stát, když se typicky česká rodina na úsporném režimu vypraví na cestu do Bibione, aby poprvé v živote viděla moře? Mají si vůbec manželé po 36 letech soužití na společné dovolené ještě co povědět? Podaří se jim oživit při západu slunce jiskru jejich skomírajícího vztahu a nebo zbytky jejich vzájemného pochopení zmizí na vždy na dně moře mezi chaluhy a chobotnice? Volné pokračování divácky velmi úspěšného představení "Dokud nás smrt nerozdělí" přichází v podobě "All inclusive Bibione"

Představení jsou kombinací travesti show, muzikálu, cabaretu, taneční show, zábavného pořadu i klasické činohry, což je žánrově sice řadí mezi nezařaditelné, ale i přesto mezi jedny z nejnavštěvovanějších.

! Předprodej vstupenek startuje 18. 12. od 9.00 hod - na recepci hradu i online - bez možnosti rezervace.

Více informací:  Vstupné

Aktuálně v  Kulturním centru

Sobota 27. 04. 10:00

Vinařské Litoměřice 2024

22. ročník soutěžní výstavy vín

Vstupné: 100 Kč

Pátek 03. 05. 20:00

I. Ples sportu

PŘESUNUTO Z 5. 1. 2024

Vstupné: 450 Kč

detail

Neděle 05. 05. 15:00

Tlapky - pohádková párty pro děti

Událost pořádá HappyKid

Celý program

Ewa Farna - zvýhodněné vstupné na koncert!

Kupte si vstupenky za zvýhodněnou cenu přímo zde.

Předprodej